Vlasrietje 28, 2380 Ravels € 169.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Vlasrietje 28 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 122 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Te bepalen Bouwjaar: 1964
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 432
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Op een steenworp van het centrum, doch slechts op wandelafstand van diverse kindvriendelijke activiteiten: voetbal, tennis, bmx, bossen, speelplein, enz.!

Indeling: inkomhal met apart toilet, zeer lichte leefruimte met een gezellige houtkachel en zicht op de veranda. Er is tevens centrale verwarming aanwezig in de volledige woonst. (Op het gelijkvloers reeds aangesloten op aardgas. HR-ketel aanwezig!). Verder een halfopen keuken – deze werd recentelijk vernieuwd en is voorzien van een fornuis op gas, koelkast, spoelbak en afzuigkap. Naast de keuken zien we de toegang naar een propere kelder. Achteraan merken we nog een veranda waar het op een zonnige dag prettig vertoeven is. Tevens vinden we hier de aansluitingen voor wassen en drogen.

Boven merken we 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche. De woning werd hier en daar reeds gerenoveerd, maar kan wat opfrissing gebruiken. Er is een aparte achteringang via de tuin. Hier vinden we ook de ruime garage.

EXTRA TROEVEN: betaalbare woning, zéér lichte ruimtes, uitbreiding mogelijk, kindvriendelijke locatie, enz. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK!!