Meiboomlaan 6, 2380 Ravels € Op aanvraag
4 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Meiboomlaan 6 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 250 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Te bepalen Bouwjaar: 1996
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 210
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld

Omschrijving
Deze volwaardige gezinswoning (250m!) werd ingedeeld als volgt:
mooie en smaakvolle traphal met open trap naar boven, apart gastentoilet en vestiaire, wasplaats, riante keuken – de keuken zelf werd momenteel verwijderd. Er kan in overleg met de koper en verkoper een nieuwe geplaatst worden. Budget te bespreken met de verkoper.

Aansluitend zien we een zeer grote eetkamer, die via de klassevolle dubbele deuren toegang geeft naar de gezellige en ruime woonkamer. Hier vinden we diverse hoogwaardige elementen, zoals een open haard in natuursteen. Verder kan je via deze kamer naar het grote terras (22m²).

Op de 2de verdieping vinden we 4 ruime slaapkamers, waaronder een gigantische masterbedroom. In alle kamers werden kastenwanden voorzien. Momenteel werden de slaapkamers ingericht als bureel. Ook zien we hier de badkamer, voorzien van een groot meubel met 2 wastafels, een bad en een douche. Verder een aparte toiletruimte.

In de woonkamer, eetplaats en slaapkamers werd een parket geplaatst. De overige ruimtes werden voorzien van een grijze vloer in natuursteen. Zeer hoogwaardige afwerking!

EXTRA TROEVEN: zéér grote bewoonbare opp., rustige locatie, gebruik van mooie materialen, zeer lichte ruimtes, enz!