Meiboomlaan 6, 2380 Ravels € Op aanvraag
4 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Meiboomlaan 6 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Commercieel pand met woning Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: Handelsgelijkvloers van 165m² + woning van 250m² Oppervlakte terrein : 715
Beschikbaar: Te bepalen Bouwjaar: 1996
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 210
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Op het gelijkvloers vinden we een ruime en volledig afgewerkt handelszaak. Indeling: ruime én lichte toonzaal/praktijkruimte met aansluitend een kantoor. Tevens werd de keuken en sanitaire ruimte reeds voorzien!

Voor het pand vinden we een 5tal parkeerplaatsen, alsook voldoende parkeergelegenheid in de straat. Het gebouw is gelegen op een rustig locatie, doch op 100m van het centrum. Ideale ligging voor uw activiteiten! De huidige toonzaal wordt nog volledig leeggemaakt, en wordt aldus als een grote open ruimte afgeleverd.

Tevens is de toonzaal uitbreidbaar naar de bovenverdiepingen. De trap en toegang zijn reeds voorzien. Boven vinden we een volwaardige gezinswoning (250m²!) over 2 verdiepingen. Momenteel doet deze tevens dienst als toonzaal en bureel. O

Oorspronkelijk was de woning ingedeeld als volgt: mooie en smaakvolle traphal met open trap naar boven, apart gastentoilet en vestiaire, wasplaats, riante keuken – de keuken zelf werd momenteel verwijderd. Er kan in overleg met de koper en verkoper een nieuwe geplaatst worden. Budget te bespreken met de verkoper. Aansluitend zien we een zeer grote eetkamer, die via de klassevolle dubbele deuren toegang geeft naar de gezellige en ruime woonkamer. Hier vinden we diverse hoogwaardige elementen, zoals een open haard in natuursteen. Verder kan je via deze kamer naar het grote terras (22m²).

Op de 2de verdieping vinden we 4 ruime slaapkamers, waaronder een gigantische masterbedroom. In alle kamers werden kastenwanden voorzien. Momenteel werden de slaapkamers ingericht als bureel. Ook zien we hier de badkamer, voorzien van een groot meubel met 2 wastafels, een bad en een douche. Verder een aparte toiletruimte. In de woonkamer, eetplaats en slaapkamers werd een parket geplaatst. De overige ruimtes werden voorzien van een grijze vloer in natuursteen. Zeer hoogwaardige afwerking!

EXTRA TROEVEN: INSTAPKLAAR! (niet casco), toonzaal is een open ruimte dus gemakkelijk in te delen naar uw wensen en behoeften, commerciele locatie, momenteel goeddraaiende zaak in gevestigd, wonen boven zaak, enz.