De Oude Eik 8, 2380 Ravels € 279.000
3 (+1) Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: De Oude Eik 8 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3 (+1)
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: Oppervlakte terrein : 280
Beschikbaar: Te bepalen Bouwjaar: 2006
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 128
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld

Omschrijving
De woning, gebouwd in 2006, werd ingedeeld als volgt: lichte inkomhal met toegang naar de garage, vestiaire en gastentoilet. Verder zien we grote leefruimte met open keuken. Beide ruimtes bieden een mooi zicht op de tuin dankzij de grote glaspartij achteraan. Er werd een automatische zonnewering voorzien.

De gezellige leefkeuken werd voorzien van volgende toestellen: professioneel fornuis op gas met geïntegreerde oven, dampkap en anderhalve spoelbak. De vaatwasser blijft eventueel tevens staan. Naast de keuken vinden we een handige berging met kasten. Verder ook nog een hal van de achterdeur met de aansluitingen voor wassen en drogen, alsook een spoelbak.

Boven vinden we 3 ruime slaapkamers. Rolluiken zijn telkens aanwezig. Ook de badkamer werd op deze verdieping voorzien. Er werd een bad, douche, dubbele wastafel en een toilet geplaatst. Verder biedt een vaste trap toegang naar de zolder. Deze is reeds geïsoleerd, en kan mits afwerking, nog ingedeeld worden als extra slaapkamers, bureel, ontspanningsruimte, enz.

Onder de volledige woning werd een kruipkelder voorzien, alsook is er een regenwaterput aanwezig. Naast het huis zien we een speelplein, dus ideaal voor de kids!

EXTRA TROEVEN: recente woning, onderhoudsvriendelijke tuin, doch zeer veel speelruimte in de buurt voor de kinderen, uitbreiding mogelijk via zolder, enz!