De Vijf Kuilen 25, 2380 Ravels € 285.000
4 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: De Vijf Kuilen 25 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 225 Oppervlakte terrein : 260
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 2006
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 88
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Recente, zéér energiezuinige woning op kindvriendelijke locatie!

KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK! (Uitzonderlijk voor zo'n recente woning!)
Extreem zuinige woning dankzij de zonnepanelen, regenwaterput en uitmuntende isolatie. EPC SLECHTS 88 KWH/M²! Elektriciteit is gratis! Waterverbruik is minimaal! TEVENS VOLLEDIG GOEDGEKEURDE ELEKTRICITEIT!

Indeling van de woning: inkomhal met kastenwand en gastentoilet, ruime en aangename leefruimte met kachel op hout (CV uiteraard ook aanwezig). Zeer veel lichtinval dankzij de grote schuifpui achteraan.

Aansluitend een open keuken met dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, inductie, dampkap en koelkast. Alle toestellen zijn van het merk ATAG. Blad is in natuursteen.

Beide ruimtes geven een mooi zicht op de tuin, en vooral het groene landschap achteraan is onbetaalbaar. Dit werd zowel beneden als op de bovenverdieping in de verf gezet.

Verder vinden we op de gelijkvloers nog een garage met automatische toegangspoort. Kan eventueel ook ingericht worden voor de uitoefening van een vrij beroep!

Boven werden er 2 ruime slaapkamers ingericht, alsook een badkamer met (bubbel)bad, inloopdouche, badkamermeubel en toilet. Verder merken we nog een ruime wasplaats/berging. Tevens zien we aan de achterkant een kamer met een volledige achterwand in glas. Deze geeft ook een prachtig zicht op de groene omgeving. Het platte dak kan eventueel ook omgevormd worden naar een extra dakterras. Alle voorzieningen voor een bureauruimte werden in deze ruimte geplaatst. Maar ook als speelruimte/kinderkamer is dit ideaal.

Op de 2de verdieping werd reeds een indeling gemaakt voor een riante slaapkamer, een kleine slaapkamer en een grote bergruimte. De grote werken zijn reeds uitgevoerd, waardoor deze kamers middels een klein budget in mooie bewoonbare oppervlaktes omgevormd kunnen worden. (Er kunnen event. 3 extra slpk gecreëerd worden) .

De tuin is knus en onderhoudsvriendelijk. Er werd bewust aan de achterzijde geen gesloten omheining geplaatst, zodat u ten volle kan genieten van de achterliggende natuur. Geen inkijk van vele buren in uw tuin!

EXTRA TROEVEN: zéér energiezuinig, scherpe prijs, gezellige en kindvriendelijke locatie, lichte en open ruimtes, kruipkelder aanwezig, enz.