De Oude Eik 5, 2380 Ravels € 345.000
3 Slaapkamer(s) | 1 badkamer + 1 douchekamer Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: De Oude Eik 5 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1 badkamer + 1 douchekamer
Bewoonbaar oppervlakte: 303 Oppervlakte terrein : 321
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 2006
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 77 (!)
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Recente, zéér grote gezinswoning met 3 ruime slpk!

Deze ruime gezinswoning (303m²!), gebouwd in 2006, werd met smaak en oog voor detail ingericht met gebruik van zeer luxueuze materialen! Ook werd de energiezuinigheid tot in de puntjes uitgewerkt, met een EPC van slechts (!) 77 kWh/m². Als extra bonus krijgt u gedurende 16 jaar nog een bonus voor de zonnepanelen van gemiddeld 2310 EUR. Dat is een cadeau van maar liefst 37.000 EUR! Ook de kosten van elektriciteit en gas kunnen tot een minimum worden herleid.

Deze knappe gezinswoning werd als volgt ingedeeld: inkomhal met apart gastentoilet. Verder zien een zeer ruime woonkamer met gezellige gaskachel – op de benedenverdieping werd overigens overal vloerverwarming voorzien – aansluitend vinden de volledig ingerichte leefkeuken met mooi zicht op de tuin. Naast de keuken nog een riante berging/wasplaats, waar ook een extra douche geplaatst werd. Via de berging komen we nog in de zeer ruime en nette kelder. Verder vinden we op de benedenverdieping nog een garage, alsook de gang van de achterdeur. Deze hal werd volledig voorzien van kastenwand.

Op de 1ste verdieping werden 3 slaapkamers voorzien. In de master bedroom vinden we aansluitend tevens een handige dressing. Overigens werd hier over de volledige verdieping parket geplaatst, met uitzondering van de badkamer, waar natuursteen voorzien werd. De badkamer werd luxueus ingericht, met zeer groot hoekbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Verder nog een apart gastentoilet.

De 2de verdieping kan u nog inrichten naar eigen wensen en budget. Momenteel doet deze riante ruimte (75m²) enkel dienst als speelkamer. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig, incl. waterleidingen. Een extra slaapkamer(s) met badkamer is dus geen enkel probleem.

Buiten vinden we nog een gezellige tuin met tuinhuis.

EXTRA TROEVEN: luxueuze woning, automatische rolluiken, vloerverwarming, zonnepanelen, zéér energiezuinig, ZEER grote bewoonbare oppervlakte, kindvriendelijke buurt, enz.