Peelsestraat 97a, 2380 Ravels € 190.000
4 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Peelsestraat 97a Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 264 Oppervlakte terrein : 410
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 228
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Ruime deels gerenoveerde gezinswoning met 4 slpk!

Deze karaktervolle woning is een parel om te verbouwen. Plannen voor de riante achterbouw zijn reeds aanwezig én goedgekeurd. Veel karakteristieke aspecten!

Indeling: we zien vooraan een zeer ruime en lichte woonkamer met mooie authentieke elementen, o.a. een open haard. Ook hier zien we de inkomhal met open trap naar boven, alsook de toegang naar de kelder. Achter de leefruimte zien we nog een berging, een bureel/berging, een keuken en 2 badkamers. Deze zouden volledig gesloopt worden en vervangen worden door een open en lichte achterbouw met grote glaspartij.

Boven zien we 3 slaapkamers en een kamer die dienst kan doen als dressing of kinderkamer. Tevens vinden we nog een vaste trap naar de zolderruimte. Deze kan nog ingericht worden als 2 extra slaapkamers en/of hobbykamer. Het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd!

Ook werden de ramen recentelijk vervangen, nieuwe isolatie, recente ketel, gevelreiniging, enz. De keuken werd (voorlopig) ook vervangen. Op de foto’s ziet u zowel de nieuwe als de oude keuken.

We vinden achteraan nog een zeer ruime tuinberging en een gezellige tuin. Afhankelijk van de grootte van de achterbouw kan de tuin nog uitgebreid worden.

EXTRA TROEVEN: energiezuinige woning (EPC 228 kWh/m²), mooie authentieke elementen, zéér veel mogelijkheden (PLANNEN OP KANTOOR BESCHIKBAAR), zeer ruime bewoonbare opp, ook ideaal voor vrij beroep, KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK!