Grote Baan 119 -2/2, 2380 Ravels € 590
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Grote Baan 119 -2/2 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 70 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/02/2015 Bouwjaar: 2015
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: EPB beschikbaar na oplevering
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Nieuwbouwappartement met 2 slpk in centrum!

Dit nieuwbouwappartement, gebouwd in 2014-2015, is de ideale starterswoning voor een single of jong koppel! Indeling: inkomhal met apart gastentoilet. Verder een lichte en open leefruimte, en aansluitend de praktische keuken. Volgende toestellen werden voorzien: koelkast, keramisch fornuis, dampkap en spoelbak. Verder zijn er heel wat kasten voorzien, alsook een opening voor de oven/microgolf. Via de leefruimte vind je ook de toegang naar het ruime terras met mooi zicht op de velden.

Tenslotte zien we vooraan 2 slaapkamers, alsook de badkamer. Hier werd een bad, douche en wastafel geïnstalleerd. Buiten zien we nog een carport, met aparte tuinberging/fietsenstalling. De indeling van het plan in bijlage werd lichtjes aangepast. De muren worden schilderklaar opgeleverd. De deuren worden volledig geschilderd.

EXTRA TROEVEN: nieuwbouw, zeer energiezuinig, op wandelafstand van openbaar vervoer/winkel, enz.

Maandelijkse lasten: 30 EUR.