Begijnenstraat 35, 2300 Turnhout € Op aanvraag
4 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Begijnenstraat 35 Land: België
Gemeente: 2300 Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 200 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 15/03/2015 Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 279
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Ruime gezinswoning met 4 slpk in ‘t centrum!

Karaktervol, gerenoveerd herenhuis met diverse authentieke elementen!

Indeling: inkom met royale traphal en apart gastentoilet. Verder een ruime woon- en eetkamer. Deze ruimtes worden gekenmerkt door de hoge plafonds, prachtige parketvloer, kachel op hout en authentieke deuren. Aansluitend zien we de praktische en tijdloze keuken met volgende toestellen: oven, microgolf, koelkast, elektrisch vuur, dampkap en aansluiting vaatwasser. De deur naar de kelder werd netjes weggewerkt achter de kastenwand. Achteraan een bergruimte/wasplaats.

Op de 1ste verdieping vinden we 2 slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien is van een ruime kastenwand. Verder nog een bureel/hobbykamer met aansluitend de badkamer. In de badkamer vinden we een bad, geïntegreerde douche, toilet en een dubbele wastafel.

Op de 2de verdieping tenslotte nog 2 slaapkamers. De kamers kunnen een likje verf gebruiken, maar zijn verder in zeer goede staat!

De woning werd recentelijk gerenoveerd, met het oog op energiezuinigheid: nieuwe isolatie, ramen, dak, hoogrendementsketel, enz. Achteraan een koer waar het rustig vertoeven is. Voldoende parkeergelegenheid in de straat!

EXTRA TROEVEN: authentieke woning, energiezuinig, grote kamers, toplocatie nabij openbaar vervoer en scholen, enz.