Gilseinde 7, 2380 Ravels € 265.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Gilseinde 7 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 160 Oppervlakte terrein : 447
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1960
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: In aanvraag
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Verrassend ruime gezinswoning met 3 slpk en zolder!

Deze gezellige en kindvriendelijke woning werd recentelijk gerenoveerd (nieuwe ketel, nieuwe elektriciteit, nieuwe isolatie, enz!) en is instapklaar. Structureel volledig in orde, dus dient enkel nog naar eigen behoeften en smaak ingericht te worden. Indeling: inkomhal, ruime eetkamer met gezellige schoorsteenmantel en kachel op hout. Aansluitend vinden we de woonkamer. Hier werd een surround systeem voorzien!

Tevens zien we de ruime en degelijke leefkeuken met volgende toestellen: afwasmachine, kookplaat, koelkast, combi-oven en dampkap. Achter de keuken zien we een ruime badkamer met bad, douche, toilet en badkamermeubel. Deze is lichtjes gedateerd, maar is nog in prima staat en kan aldus perfect nog heel wat jaren mee! Tenslotte beneden nog een lichte achterinkom en de wasplaats.

Boven vinden we 3 slaapkamers, telkens met een kleine inbouwkast. Verder ook een toilet. De zolder werd volledig afgewerkt en kan tevens als slaapkamer/hobbykamer ingericht worden! Tevens is er een droge kelder aanwezig.

De tuin is verrassend ruim, en zowel toegankelijk via de voorzijde als via de achterzijde van de tuin! We merken een ruim terras, tuinhuis, hondenhok, opslagplaats voor hout en een riante garage voor 2 wagens. Boven de garage nog een zolder met veel bergmogelijkheden. Achter de garage merken we een carport voor 2 wagens (automatische toegangspoorten!). De garage en carports zijn via de achterzijde toegankelijk middels een servitudeweg!

EXTRA TROEVEN: structureel vollédig in orde, centrale locatie nabij school en winkels, instapklaar, KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK!