Joelestraat 7, 2382 Poppel € 269.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Joelestraat 7 Land: Belgiƫ
Gemeente: 2382 Poppel

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 208 Oppervlakte terrein : 541
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1971
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 669
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Zeer ruime, op te frissen woning met 3 slaapkamers!

Deze riante gezinswoning wordt gekenmerkt door de grote kamers en de prachtige lichtinval. Op termijn kan de woning wat opfrissing gebruiken, doch werd ze steeds prima onderhouden en is in principe aldus instapklaar. We vinden tal van tijdloze aspecten terug!

Indeling: inkomhal met open trap en kleine bergkelder. Verder een royale leefruimte met zowel voor- als achteraan prachtig zicht op het groen! We merken ook een kachel op hout met mantel in natuursteen. Aansluitend de ruime leefkeuken met vaatwasser, oven, keramisch vuur, dampkap en spoelbak.

Achter de keuken merken we een grote achterinkom met vaste kasten, gastentoilet, wastafel en toegang naar de veranda en garage. Volledig achteraan nog de wasplaats/berging. Tevens tenslotte nog een ruime garage met zowel voor- als achteraan een toegangspoort, alsook de veranda met mooi zicht op de tuin.

Boven merken we 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 voorzien werden van inbouwkasten en toegang naar het event. dakterras. Tenslotte nog een badkamer met 2 wastafels, bad, toilet en bidet. De tuin is volledig en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

EXTRA TROEVEN: automatische rolluiken, open sfeer, grote kamers, veel lichtinval, op wandelafstand van het centrum, enz.! DE ACHTERLIGGENDE GROND IS TEVENS TE KOOP. MEER INFO OP KANTOOR.