Grote Baan 137-2/2, 2380 Ravels € 675
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Grote Baan 137-2/2 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 85 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 1/12/2015 Bouwjaar: 2014
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: In afwachting EPB
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Gezellig nieuwbouwappartement op centrale ligging!

Dit appartement, gebouwd in 2014, werd recentelijk geschilderd en is aldus instapklaar! Indeling: inkomhal met gastentoilet. Aan de achterzijde van het gebouw vinden we de ruime woonkamer met open keuken. In de keuken werden volgende toestellen voorzien: dubbele spoelbak, keramisch vuur, dampkap en koelkast. We merken tevens een uitsparing voor de microgolf. Aansluitend aan de keuken vinden we een handige bergplaats, waar ook de aansluitingen voor wassen en drogen werden voorzien.

Verder zijn er 2 ruime slaapkamers aanwezig, alsook een badkamer met wastafel (incl. lade) en douche. Aan de achterzijde van het gebouw is een terras aanwezig met mooi zicht over de achterliggende velden. De garage – die zowel toegankelijk is via de achter- als de voorzijde van het perceel – is omvat in de prijs!

EXTRA TROEVEN: volledig nieuw, instapklaar, energiezuinig, op wandelafstand van openbaar vervoer, scholen en winkels!