Tramstraat 38-2, 2300 Turnhout € 450
1 Slaapkamer(s) | 1 (geïntegreerd in slpk) Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Tramstraat 38-2 Land: België
Gemeente: 2300 Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 1
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1 (geïntegreerd in slpk)
Bewoonbaar oppervlakte: 65 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 1/12/2015 Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: In aanvraag
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Recent gerenoveerd appartement op wandelafstand van centrum!

Dit knusse appartement werd volledig gerenoveerd in 2012, en voldoet aldus aan alle normen. We vinden een nieuwe keuken, badkameruitrusting, vloeren, kachel, ramen, enz. De elektriciteit wordt nog volledig nagekeken, waardoor het appartement instapklaar wordt afgeleverd.

Indeling: ruime woonkamer met veel lichtinval en kachel op gas, aansluitend een praktische keuken met ontbijthoek en veel kasten. Spoelbak en fornuis op gas werden voorzien, alsook een uitsparing voor de koelkast. Achteraan vinden we ruime slaapkamer, waar tevens de vernieuwde badkamer werd geïntegreerd. In deze kamer zien we een inloopdouche en badkamermeubel, alsook de aansluiting voor de wasmachine. Er is een apart toilet voorzien, tevens volledig vernieuwd. Gordijnen en krukjes in de keuken zijn over te nemen voor 120 EUR. De verlichting werd volledig voorzien door de eigenaar.

EXTRA TROEVEN: op wandelafstand van centrum, openbaar vervoer, station, scholen, enz. Klein residentie, GEEN MAANDELIJKSE LASTEN, enz.