Rabauwakkers 51, 2360 Oud-Turnhout € 280.000
4 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Rabauwakkers 51 Land: België
Gemeente: 2360 Oud-Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Vrijstaande woning Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 298 (!!) Oppervlakte terrein : 624
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1977
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 482
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Charmante vrijstaande woning in doodlopende straat!

Indeling:
Mooie en ruime inkomhal met open trap naar boven en toegang naar het gastentoilet. Verder zien we tevens een riante leefruimte met mooi zicht op de tuin. Hier merken we nog diverse authentieke elementen op, alsook een open haard. Zéér veel lichtinval! Aansluitend vinden we de keuken, voorzien van een fornuis op gas, oven, afzuigkap en dubbele spoelbak. De keuken is lichtjes verouderd, en kan op termijn wat opknapwerk gebruiken. Verder vinden we beneden nog een badkamer met bad en dubbele lavabo. Tevens een ruime inpandige garage met diverse opslagmogelijkheden en aansluitingen voor wassen en drogen.

Boven zien we 4 zéér ruime slaapkamers en een apart toilet. In de zuidgerichte tuin staat een groot tuinhuis, met elektriciteit en watervoorziening. Ideaal als hobby-/ kluslokaal. Ook leuk voor de kinderen! Op wandelafstand van school en openbaar vervoer!

EXTRA TROEVEN: zeer grote bewoonbare oppervlakte, veel mogelijkheden, kindvriendelijke ligging, veel lichtinval, enz.