Oude Baan 6, 2380 Ravels € 235.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Oude Baan 6 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Laagbouwwoning Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: Oppervlakte terrein : 598
Beschikbaar: Te bepalen Bouwjaar: 1978
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 516
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Ruime op te knappen laagbouwwoning met 3 slpk!

Deze charmante laagbouwwoning is op dit moment instapklaar, maar kan op termijn wat opknapwerk gebruiken. Structuur en indeling is zeer goed! Steeds tot in de puntjes onderhouden!

Indeling: inkomhal, ruime woonkamer met veel lichtinval, parketvloer en open haard. Aansluitend merken we een uitzonderlijk grote keuken. Volgende toestellen zijn voorzien: keramisch vuur, dampkap en dubbele spoelbak. Zeer veel mogelijkheden! Naast de keuken vinden we de gezellige veranda met mooi zicht op de tuin.

Tevens merken we 3 slaapkamers – telkens voorzien van parketvloer, een ruime berging met kastenwand, een uitzonderlijk grote badkamer met bad, wastafel en aansluitingen voor wassen en drogen, en tenslotte een apart toilet. De zolder kan, mits het plaatsen van een trap, nog volledig benut worden als bewoonbare oppervlakte!

Er is een ruime garage met aparte bergruimte voorzien, alsook 2 extra tuinhuizen. Verder is de tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Het naastgelegen perceel (grenzend aan de Onze-Lieve-Vrouwstraat) is momenteel ook ingericht als tuin, maar wordt apart te koop aangeboden als bouwperceel. Een totaalprijs voor beide percelen is bespreekbaar.

EXTRA TROEVEN: rustige ligging in straat met eenrichtingsverkeer, op wandelafstand van diverse winkels en openbaar vervoer, woning heeft een zeer goede basis, lichte ruimtes, etc.