Grote Baan 141-01-3, 2380 Ravels € 189.000
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Grote Baan 141-01-3 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 104 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 2011
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 115
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Ruim en recent appartement met 2 slpk!

Dit recente appartement, gebouwd in 2011, is volledig instapklaar én werd voorzien van diverse extra features! (o.a. alarm met meldkamer, zonnewering (screen) en zonneluifel, horren bij alle ramen, etc.). 2 EXTRA staanplaatsen mét carport en tuinhuis kunnen optioneel bijgekocht worden!

Indeling: woonkamer met veel lichtinval en toegang naar het ruime terras! Het terras werd voorzien van een extra luifel, zodat het hier in alle seizoenen prettig vertoeven is. Er is een bergruimte aanwezig. Aansluitend bij de woonkamer vinden we een open keuken met volgende toestellen (Bosch): fornuis op gas, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, heteluchtoven en een spoelbak. Verder vinden we hiernaast een berging/wasplaats.

Er zijn 2 zeer ruime slaapkamers aanwezig, telkens voorzien van een rolluik. De slaapkamer achteraan werd momenteel in 2 ruimtes gedeeld: kinderkamer en extra bergkamer. Deze kamer kan op vraag weer in originele staat gebracht worden. De badkamer is voorzien van een bad met geïntegreerde douche en een wastafel met meubel. Verder is er een apart gastentoilet.

Buiten werd standaard 1 carport voorzien. Deze is aan de straatzijde beveiligd met een automatische toegangspoort. ! ER ZIJN 2 EXTRA PARKEERPLAATSEN BESCHIKBAAR! Momenteel werd deze ingericht als 1 extra carport met tuinhuis. Prijs: 17.500 EUR voor beide staanplaatsen samen (excl. carport en tuinhuis). Indien u de carport en (geïsoleerd) tuinhuis tevens wenst aan te kopen, bedraagt de totaalprijs 20.000 EUR.

EXTRA TROEVEN: centraal gelegen, ruim terras achteraan, opportuniteit om extra staanplaatsen aan te kopen, zéér energiezuinig, zeer lage maandelijkse servicekosten, etc.