Generaal Van der Meerschstraat 85-6, 2300 Turnhout € 134.000
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Generaal Van der Meerschstraat 85-6 Land: België
Gemeente: 2300 Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Gelijkvloers appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 77 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1976
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 271
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Gelijkvloers appartement met 2 slpk en tuin!

Dit gezellig gelijkvloers appartement toont lichtjes verouderd, doch werd echter steeds extreem goed onderhouden waardoor het appartement geen verbruikssporen vertoont! INSTAPKLAAR! De keuken werd 10 jaar geleden wel vernieuwd, en ook werd in 2013 een nieuwe hoogrendementsketel geplaatst.

Indeling: leefruimte met veel lichtinval aan de voorzijde, en aansluitend de keuken. Deze is neutraal, en in prima staat van onderhoud. Volgende toestellen zijn aanwezig: keramisch vuur, dubbele spoelbak, microgolf, dampkap en koelkast. Naast de keuken zien we een bergruimte die ten volle benut werd door het plaatsen van vaste kasten en ruimte voor een koelkast. Deze blijven tevens staan.

De badkamer, voorzien van een bad, toilet, wastafel en aansluitingen voor wassen en drogen, is lichtjes verouderd, maar ook hier weer in prima staat en kan aldus nog heel wat jaartjes gebruikt worden.

Verder merken we 2 slaapkamers, waaronder 1 die toegang geeft naar de tuin. De tuin (50m²) werd op dit moment volledig verhard, en recent nog voorzien van een nieuwe omheining. Achter de tuin zien we de garage.

EXTRA TROEVEN: centrale locatie, eigen garage + parkeergelegenheid voor de deur, lage gemeenschappelijke kosten, laag energieverbruik, etc.