Schuurhoven 88, 2360 Oud-Turnhout € 250.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Schuurhoven 88 Land: België
Gemeente: 2360 Oud-Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 147 Oppervlakte terrein : 1378
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1962
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 629
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Te renoveren woning op riant perceel!

Deze te renoveren gezinswoning wordt vooral gekenmerkt door zijn unieke locatie; rustig gelegen en met een prachtig zicht op de achterliggende weilanden. De riante tuin (1378m²!) biedt veel mogelijkheden, en ook de woning heeft erg veel potentieel.

Huidige indeling: inkomhal met trap naar boven, ruime woonkamer (in L-vorm) met kachel op hout en aansluitend de keuken. Deze werd momenteel voorzien van volgende toestellen: oven, keramisch fornuis, dampkap, koelkast en spoelbak. Verder werden er heel wat kasten voorzien. Mits wat breekwerk kan er een erg lichte en open keuken gerealiseerd worden met prachtig zicht op de tuin.

Naast de keuken zien we een wasplaats/douchekamer met apart toilet. Achteraan nog een ruime bergplaats/werkplaats met aparte zolder, en een garage voor 1 wagen. De garage is voorzien van een recente, automatische poort. Boven werden 3 slaapkamers voorzien, alsook een kleine badkamer. Tenslotte is er een kelder aanwezig.

De tuin ligt op dit moment voor een groot stuk braak, dus kan gemakkelijk opnieuw ingericht worden naar eigen wens en budget.

EXTRA TROEVEN: erg knappe ligging, wonen in ’t groen, veel privacy, diverse renovatiemogelijkheden, KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK!