Steenweg op Ravels 6-1, 2360 Oud-Turnhout € 179.000
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Steenweg op Ravels 6-1 Land: België
Gemeente: 2360 Oud-Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Gelijkvloers appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 102 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1965
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 237
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Volledig gerenoveerd gelijkvloers appartement met 2 slpk en tuin!

Dit voormalig bankkantoor werd een aantal jaren geleden opgedeeld in 2 appartementen. Er werd hierbij een zeer grondige renovatie uitgevoerd, waardoor het appartement voldoet aan alle hedendaagse normen!

Indeling: ruime en open leefruimte/eetkamer, voorzien van airco en surround system. Aansluitend vinden we de keuken met
volgende toestellen: koelkast, vriezer, inductie kookplaat, dampkap, spoelbak en combi-oven. Verder is er via deze ruimte toegang naar het gezellige en grote terras. Via de trap komen we in knusse tuintje. Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd, en voorzien van een degelijk tuinhuis.

We merken nog 2 slaapkamers en een bergplaats. De badkamer, tevens volledig vernieuwd in 2007, is voldoende ruim en omvat een bad, inloopdouche, badkamermeubel en toilet. Er is tevens een aparte nis voorzien voor wassen en drogen. Aan de voorzijde tenslotte nog een inkomhal met apart gastentoilet. De 2 privé-parkeerplaatsen voor het gebouw zijn inbegrepen!

EXTRA TROEVEN: zeer grondig gerenoveerd, hedendaags appartement, gezellige tuin, kruipkelder aanwezig, slechts 2 appartementen, nabij centrum van Turnhout en Oud-Turnhout, op wandelafstand van openbaar vervoer, etc.