Huzenblek 34, 2381 Weelde € 310.000
4 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Huzenblek 34 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Villa Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 250 Oppervlakte terrein : 749
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1992
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 242
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze eigentijdse villa, gebouwd in 1992, is verrassend ruim (250m²!) en wordt vooral gekenmerkt door zijn open structuur en grote raampartijen. Een warme gezinswoning met diverse mogelijkheden!

Indeling: zeer grote open ruimte met woonkamer, eetkamer en keuken in verwerkt. Erg veel licht dankzij de vele en vooral grote raampartijen. Het open gevoel wordt nogmaals versterkt door de hoge plafonds. De keuken werd in 2011 volledig vernieuwd! Volgende toestellen werden voorzien: keramisch vuur, afzuigkap, koelkast, combi-oven, spoelbak en vaatwasser.

De riante ruimte wordt erg energiezuinig verwarmd, namelijk middels een (nieuwe) pelletkachel. Deze kan, indien gewenst, mee overgenomen worden. Er is verder uiteraard ook centrale verwarming op gas aanwezig. Achter de keuken vinden we nog een handige bijkeuken/wasplaats.

Verder zien we op het gelijkvloers 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 voorzien werd van een vaste kastenwand en 1 voorzien werd van een heuse dressingkamer (die in een L-vorm loopt). Tenslotte de badkamer die in 2015 volledig vernieuwd werd en voorzien is van dubbele wastafel, kasten, bad, riante inloopdouche en design radiator.

Op de 1ste verdieping werden 2 slaapkamers voorzien, waarvan 1 met extra mezzanineruimte. Tussen beide kamers werd ook een toilet geplaatst. Beneden is tevens een apart gastentoilet.

De zuid-gerichte tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, en op het ruime terras is het heerlijk vertoeven. Er zijn 2 luifels voorzien. Achteraan is een erg ruime garage met aparte tuinberging. Verder ook nog een inpandige garage.

EXTRA TROEVEN: alarmsysteem, houtskeletbouw dus extra energiezuinig, regenwaterput, erg rustige en kindvriendelijke buurt, diverse opbergmogelijkheden, etc.