Steenweg op Ravels 6-2, 2360 Oud-Turnhout € 195.000
2,5 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Steenweg op Ravels 6-2 Land: België
Gemeente: 2360 Oud-Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 2,5
Eigenschappen: Duplex Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 103 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1966
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 187
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Dit appartement (103m²!) werd in 2007 vollédig en met zorg gerenoveerd. Het dak werd recentelijk ook vervangen, dus we kunnen stellen dat het appartement in uitstekende staat is. Instapklaar! Er zijn slechts 2 appartement in het gebouw, dus kleinschalige residentie!

Indeling: ruime en lichte woonkamer, met toegang naar het grote terras (25m²!). Dit gezellige terras werd in 2013 volledig vernieuwd, en is half overdekt. Zowel in de zomer als in de tussenseizoenen is het hier heerlijk vertoeven! Geen inkijk, dus veel privacy! Naast de woonkamer vinden we de keuken. Ook deze is volledig voorzien: koelkast, diepvries, inductievuur, dampkap, dubbele spoelbak en aansluiting voor de vaatwasser. Er is tevens een opening voor de oven/microgolf aanwezig.

Verder zien we de badkamer met bad, geïntegreerde douche, wastafel met kast en een toilet. Weer volledig vernieuwd, en is dus in prima staat!

Boven vinden we 2,5 slaapkamers, waarvan de 3de kamer in 2015 voorzien werd van een ruime en degelijke kastenwand. Deze kan aldus dienst doen als baby(slaap)kamer, of als dressing/bureau/bergplaats. Verder werden de aansluitingen voor wassen en drogen ook op de 2de verdieping voorzien.

2 parkeerplaatsen voor de deur zijn omvat in de prijs.

EXTRA TROEVEN: energiezuinig, kleinschalige residentie, instapklaar, GOEDGEKEURDE ELEKTRISCHE INSTALLATIE, centraal gelegen, etc.