Eigenaarsstraat 7, 2380 Ravels € 239.000
3 Slaapkamer(s) | 2 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Eigenaarsstraat 7 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 2
Bewoonbaar oppervlakte: Oppervlakte terrein : 1240
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1958
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 399
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Knap verbouwingsproject met veel uitbreidingsmogelijkheden! Het bestaande hoofdgebouw werd reeds gedeeltelijk opgeknapt, en plannen voor de riante aanbouw zijn aanwezig én goedgekeurd. Ramen en keuken voor de aanbouw zijn al aanwezig (nog niet geplaatst). Overname indien gewenst.

Huidige indeling: lichte woonkamer met aansluitend een bescheiden keuken en toegang naar de kelder. Verder een badkamer met aansluitingen voor wassen en drogen, inpandige garage en gastentoilet. Boven werden 3 slaapkamers voorzien, alsook de voorbereidingen voor een nieuwe (bijkomende) badkamer.

Momenteel vinden we achter de woning een ruim terras met bijgebouw/tuinhuis. Volgens de nieuwe plannen zou dit bijgebouw ook mee geïntegreerd worden in de nieuwe aanbouw.

Achteraan zien we tenslotte de riante tuin. Deze werd momenteel heel onderhoudsvriendelijk ingericht, maar kan uiteraard ingedeeld worden naar wens. Rust en privacy verzekerd!

De bestaande plannen voor de nieuwe indeling werden bijgevoegd. Uiteraard is dit enkel een leidraad, en dienen deze niet gevolgd te worden.

EXTRA TROEVEN: renovatie kan gebeuren in fases, zéér kindvriendelijke locatie, op wandelafstand van de bossen, riante tuin, KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK, etc.