Wippelberg 66, 2370 Arendonk € 625
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Wippelberg 66 Land: België
Gemeente: 2370 Arendonk

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 80 Oppervlakte terrein : 350
Beschikbaar: 01/09/2016 Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 530
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze gezellige woning, gelegen op een steenworp van het centrum van Arendonk, is ideaal als starterswoning!

Indeling: inkomhal, gezellige en lichte woonkamer met aansluitend de vernieuwde keuken met fornuis op gas, koelkast en microgolf. Er is een grote en kleinere slaapkamer aanwezig. De badkamer is lichtjes verouderd, maar nog zeer goed in orde. Er bevindt zich tevens een ruime wasplaats met aansluitingen voor wassen en drogen. Hierboven zien we nog een extra kamer die gebruikt kan worden als berging of hobbyruimte. Ook de ruime zolder, die recentelijk werd opgeknapt, kan als extra berging dienen. Geen vaste trap aanwezig.

Er is overal dubbele beglazing geplaatst, met uitzondering van de bergruimte boven de wasplaats. Ook werd het dak volledig vernieuwd en geïsoleerd. Naast en achter de woning is een gezellige koer/terras. Achteraan bevindt zich de garage, met een aansluitend een groot tuinhuis. Naast de garage werd ook een stukje groen voorzien.

Kortom, deze mooie, karaktervolle woning is uitermate geschikt voor een jong gezin!
LET OP! Het EPC is ondertussen verbeterd, want de vloer werd recentelijk vervangen en geïsoleerd!