Otterstraat 196-1, 2300 Turnhout € 635
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Otterstraat 196-1 Land: Belgie
Gemeente: 2300 Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Gelijkvloers appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 115 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 1/10/2016 Bouwjaar: 1996
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 336
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Ruim gelijkvloers appartement met 3 slpk!

Dit gelijkvloers appartement met een oppervlakte van maar liefst 115m² werd steeds tot in de puntjes onderhouden en is instapklaar.

Indeling: ruime leefkeuken met volgende toestellen: oven, dubbele spoelbak, fornuis op gas, dampkap en spoelbak. Verder vinden we aansluitend de woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Naast de keuken merken we nog een handige koele berging.

We zien 3 slaapkamers, waarbij de kleinste ook voorzien werd van aansluitingen voor wassen en drogen. Deze zou aldus ook prima kunnen dienst doen als aparte wasplaats. De huidige huurder plaatste de wasmachine en droogkast in de badkamer, waar dus ook alle voorzieningen aanwezig zijn. Verder merken we in de badkamer nog een bad, douche en wastafel. Er is een aparte toiletruimte voorzien.

Achter de woning merken we het ruime terras, dat momenteel erg onderhoudsvriendelijk werd ingericht. Via het terras kunnen we ook naar de garage, die voldoende plaats biedt voor 1 wagen. Naast de garage is nog een ruime fietsenberging aanwezig.

EXTRA TROEVEN: ruime kamers, voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het appartement, op wandelafstand van de markt, extreem goed onderhouden, etc.