Polderstraat 4, 2381 Weelde € 675
1 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Polderstraat 4 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 1
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 50 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: In overleg Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 486
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Op zoek naar rust en privacy, doch op wandelafstand van het centrum? Geniet u van een groene omgeving, maar geen zin in het onderhouden van een grote tuin? Dan is deze woning iets voor u! Vollédig en smaakvol gerenoveerd huisje, IDEAAL VOOR SINGLE OF JONG KOPPEL! Instant vakantiegevoel!

Indeling: knusse leefruimte met open keuken. Volgende toestellen zijn voorzien: elektrisch fornuis, dampkap, koelkast en anderhalve spoelbak. Achter de leefruimte is de slaapkamer, die groot genoeg is voor het plaatsen van een ruim 2persoonsbed. Er werd een vaste kastenwand voorzien. Aansluitend zien we dan tenslotte de badkamer met wastafel, douche, toilet en aansluitingen wassen en drogen.

De woning werd tot in detail afgewerkt, maar de grote troef van deze woning is vooral ook de tuin. Deze is niet te groot, gemakkelijk in onderhoud en geeft een prachtig zicht over de naastgelegen weilanden. De hele dag door zon, maar de prachtige treurwilg zorgt voor voldoende schaduw.

In de tuin is een tuinhuis aanwezig. Ook garage is voorzien aan de andere kant van de woning.

EXTRA TROEVEN: alle nutsvoorzieningen zijn vernieuwd, op wandelafstand van de velden én dorpscentrum, onderhoudsvriendelijke woning en tuin, etc.