Swat Engelenstraat 62-1-3, 2300 Turnhout € 650
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Swat Engelenstraat 62-1-3 Land: België
Gemeente: 2300 Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 75 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/11/2016 Bouwjaar: 2016
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: In afwachting levering EPB
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Licht nieuwbouwappartement in prachtige wijk!

Dit nieuwbouwappartement, gelegen in “De Nieuwe Erven”, is weldra klaar voor haar eerste bewoners! Ze wordt tot in de puntjes afgewerkt met duurzame en trendy materialen (bv. tegel in parketlook). Ook wordt deze nog volledige geschilderd, dus effectief 100% instapklaar!

Indeling: zeer lichte woonkamer die toegang geeft tot het ruime, overdekte terras. Het terras geeft een mooi zicht op pleintje tegenover het gebouw. Aansluitend aan de woonkamer vinden we de open keuken (zie tekening). Deze wordt voorzien van een koelkast, vaatwasser, spoeltafel, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven. Het werkblad is in composiet.

Verder komen we via de gemakkelijk toegankelijke hal bij de slaapkamers. Er is 1 kleine en 1 grote slaapkamer. Zie de tekeningen voor een mogelijke indeling. De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. We merken ook nog een badkamer met dubbele spoelbak en een ruime inloopdouche. Er is een aparte toiletruimte aanwezig! Tenslotte merken we nog een bergplaats met aansluiting voor de wasmachine.

Ondergronds is er een ruime parkeerplaats voorzien, alsook een handige berging. Beide zijn toegankelijk via de lift, en zijn omvat in de huurprijs.

EXTRA TROEVEN: zéér rustige ligging, doch nabij het centrum én invalswegen, instapklaar opgeleverd, energiezuinig, duurzame materialen, etc.