Leeuwerkstraat 17, 2360 Oud-Turnhout € 1150
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Leeuwerkstraat 17 Land: België
Gemeente: 2360 Oud-Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Laagbouwwoning Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: Oppervlakte terrein : 1500
Beschikbaar: Op korte termijn, in overleg. Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 386
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Kom tot rust in deze unieke, volledig gerenoveerde laagbouwvilla met zicht op het prachtige natuurgebied “De Liereman”.

Indeling: inkomhal, lichte en uitnodigende leefruimte met gashaard en zicht op ’t groen. Aansluitend zien we de knusse keuken die voorzien werd van volgende toestellen: kookplaat, dampkap, spoelbak, koelkast en vaatwasser.

Tevens zien we 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 voorzien werd van een eigen wastafel. De master bedroom geeft rechtstreekse toegang naar de luxueuze badkamer, voorzien van een whirlpool, douche, dubbele wastafel en een toilet. We zien tevens een apart gastentoilet aan het einde van de gang.

Een extra troef is de riante kelder! Hier vinden we de garage voor 2 wagens en 3 grote bergruimtes, geschikt voor diverse doeleinden (hobbyruimte, opslag, etc. – er zijn ramen aanwezig). De kelder is bereikbaar via een trap in de keuken, maar ook via een aparte buitendeur aan de achterkant van de woning.

De tuin werd netjes aangelegd, en is gemakkelijk in onderhoud. We vinden hier nog een tuinhuis met aansluiting voor water en elektriciteit. Deze kan gebruikt worden als tuinberging, maar heeft ook de mogelijkheid om omgevormd te worden naar een gastenverblijf! De foto's dateren nog van voor de huidige verhuring. De tuin is ondertussen volledig instapklaar gemaakt.

EXTRA TROEVEN: prachtig zicht op de natuur, VOLLEDIG gerenoveerd, unieke woonst, ongelooflijk lichte ruimtes, zeer veel mogelijkheden, rustige ligging, enz.