Weteringstraat 21, 2380 Ravels € 179.000
2 Slaapkamer(s) | 2 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Weteringstraat 21 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Huis Badkamers: 2
Bewoonbaar oppervlakte: 170 Oppervlakte terrein : 685
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1934
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 599
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK! Deze gezinswoning, op een perceel van 685m², dient op termijn opgefrist te worden, maar is op dit moment prima bewoonbaar! Een ruime aanbouw is mogelijk, zowel via de achterzijde als aan zijgevel. Zo creëer je een prachtig zicht op de tuin!

Huidige indeling: grote woonkamer met hoge plafonds en bijkomende kachel op hout, aansluitend merken we de keuken. Deze is momenteel basic ingericht en voorzien van een fornuis op elektriciteit en een spoelbak. Achter de keuken is een berging/werkplaats, die toegang geeft naar de 2de badkamer met douche en toilet. Naast de keuken vinden we de bijkeuken/wasplaats, alsook een extra berging. Kelder is tevens aanwezig.

Boven zien we 2 slaapkamers, alsook een badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet en een meubel met wastafel. Deze badkamer dateert van 2007.

Naast de woning vinden we tenslotte nog een carport, alsook een garage. Er is een ruime tuin aanwezig, momenteel voorzien van kleine fruitbomen.

EXTRA TROEVEN: huidige verwarming via stookolie, maar leidingen aardgas zijn reeds aanwezig, overal rolluiken, goede basis voor renovatie, ruim perceel aan de straatkant, dus veel mogelijkheden!