Hertoginstraat 110, 2300 Turnhout € 195000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Hertoginstraat 110 Land: België
Gemeente: 2300 Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 151 Oppervlakte terrein : 470
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1937
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 294
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK! Deze woning wordt vooral gekenmerkt door zijn rustige, doch centrale ligging én uitzonderlijke ruime tuin! Ze kan op termijn wat opknapwerk gebruiken, maar dankzij de tuin is een prachtige aanbouw mogelijk!

Indeling: lichte woonkamer met mooi zicht op de tuin. In de volledige woning is centrale verwarming op gas voorzien (HR-ketel), maar in de leefruimte werd tevens een extra aansluiting voor een kachel geplaatst. Aansluitend vinden we de keuken. Deze werd nieuw geplaatst in 2015 (!) en omvat een fornuis op gas, spoelbak en dampkap.

Achter de keuken zien we tenslotte nog de badkamer met zitbad, wastafel en toilet. Hier vinden we ook de aansluitingen voor wassen en drogen.

Op de 1ste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers. De 2de verdieping – toegankelijk via een vaste trap – is momenteel niet ingericht, maar kan mits wat opknapwerk een mooie 4de slaapkamer worden.

Er is tevens een kelder aanwezig.

De tuin is uitzonderlijk groot voor een stadswoning, en is erg onderhoudsvriendelijk ingericht. Rust verzekerd! Het tuinhuis is nieuw.

EXTRA TROEVEN: keuken is nieuw, uitzonderlijk energiezuinige woning gezien de leeftijd, kindvriendelijke omgeving, diverse mogelijkheden voor een aanbouw, KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK!