Singelstraat 39, 2381 Weelde € 775
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Singelstraat 39 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/01/2017 Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 185
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze trendy woning werd in 2015 vollédig gestript en heropgebouwd met duurzame en luxueuze materialen. Afgewerkt met oog voor detail! Vloerverwarming aanwezig! Automatische rolluiken!

Indeling: lichte woon- en eetkamer met fantastische lichtinval dankzij de glazen achterwand en koepel. Mooi zicht op de gezellige en net aangelegde tuin! Aansluitend aan de woonkamer vinden we de open luxekeuken met inductievuur, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, microgolf, oven en koelkast. Verder erg veel kastruimte. Blad in composiet! Naast de keuken zien we een handige kelder, ideaal voor voorraad! Achter de keuken merken we de achterinkom, voorzien van een ruime kastenwand, alsook aansluitingen voor wassen en drogen. Er is een apart gastentoilet aanwezig.

Boven merken we 2 slaapkamers, waarvan de master voorzien werd een volledige en degelijke kastenwand. De badkamer werd praktisch ingedeeld, en is voorzien van een wastafel, bad met geïntegreerde douche en een toilet.

De tuin is voldoende groot en werd recentelijk aangelegd. Een ruim tuinhuis biedt heel wat opbergmogelijkheden. Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid.

EXTRA TROEVEN: tot in de puntjes afgewerkt met knappe materialen, instapklaar, volledig geschilderd, sfeerverlichting, etc.