Professor Devochtstraat 44-3, 2300 Turnhout € 185.000
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Professor Devochtstraat 44-3 Land: België
Gemeente: 2300 Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 119 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1991
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 182
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Dit prachtige appartement in Engelse stijl werd tot in detail afgewerkt met rijke en duurzame materialen! Totaalrenovatie tot in de puntjes, dus instapklaar!

Indeling: grote en lichte inkomhal met plaats voor een ruime garderobe. Via de dubbele deuren komen we in de uitzonderlijk ruime woonkamer met parket (Jatoba-hout) en siermantel. Dankzij de fantastische raampartij aan de voorzijde baadt het appartement in licht. Een unieke troef! Aansluitend merken we de halfopen keuken, tevens volledig gerenoveerd met smaakvolle en nette materialen. Blad is in natuursteen, en alle nodige luxe werd voorzien: inductieplaat, ingewerkte afzuigkap, combi-oven, volautomatische vaatwasser, dubbele spoelbak (porselein) en koelkast. Naast de keuken een handige berging, tevens met aansluitingen voor wassen en drogen.

Achteraan zien we 2 ruime slaapkamers, ook telkens voorzien van parket (Frans grenenhout). De slaapkamer rechts geeft toegang naar het achterliggende terras. Aan de voorzijde (ter hoogte van de keuken) zien we nog een klein terras.

De badkamer, die naast de slaapkamers ligt, werd ook volledig in de Engelse stijl afgewerkt. We zien een ligbad (op pootjes) en een dubbele wastafel, afgewerkt zoals het keukenblok. De lambrisering in de badkamer maakt het plaatje helemaal af! Er is tevens een apart toilet aanwezig.

De garage met automatische toegangspoort kan bijgekocht worden. Prijs te bevragen op kantoor.
Een lift is helaas niet aanwezig in het gebouw. Extreem lage gemeenschappelijke kosten!

EXTRA TROEVEN: tot in de puntjes afgewerkt met oog voor detail, ruime kamers, zéér veel lichtinval, instapklaar, zeer energiezuinig, nabij invalswegen, etc.