Grote Baan 141-3-1, 2380 Ravels € 590
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Grote Baan 141-3-1 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Duplex Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 88 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/05/2017 Bouwjaar: 2011
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 142
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze gezellige en lichte duplex op de dakverdieping werd opgeleverd in 2011, en is aldus voorzien van alle comfort. Indeling: inkomhal met toegang naar de lichte en grote leefruimte. Achteraan zien we een mooi zicht op’t groen. Aansluitend merken we een knusse open keuken, met koelkast, keramisch fornuis, dampkap, oven en spoelbak.

Verder is een ruime slaapkamer, voorzien van rolluiken. Achteraan een badkamer met bad (!) en handig badkamermeubel. Tevens vinden we hier een apart toilet en de berging met aansluitingen voor wassen en drogen.

Boven zien we een zeer ruime polyvalente kamer over de volledige breedte van het appartement. Deze kan als extra slaapkamer dienen, maar is ook ideaal als hobbyruimte, bureel, enz.

Achteraan is een overdekte autostaanplaats. De staanplaatsen zijn volledig afgesloten van de baan via een automatische toegangspoort! EXTRA TROEVEN: Zéér recent appartement, voorzien van alle comfort, zeer energiezuinig, zeer centraal gelegen, kleinschalige residentie, enz.