Steenweg Weelde 100, 2382 Poppel € 285.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Steenweg Weelde 100 Land: België
Gemeente: 2382 Poppel

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 192 Oppervlakte terrein : 965
Beschikbaar: Bouwjaar: 1984
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 499
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze charmante woning in hoevestijl werd ingedeeld als volgt: royale inkomhal met open trap naar boven. Verder de authentieke leefruimte met bar, kachel op hout en veel lichtinval via de veranda die we aansluitend vinden. De veranda, een prachtige ruimte om te vertoeven in de tussenseizoenen, is ruim en geeft een mooi zicht op de tuin.

De keuken werd ingericht met keramisch fornuis, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Tevens is een uitsparing voor de microgolf voorzien. Naast de keuken vinden we een handige bergplaats/wasplaats met douche en apart toilet. Tevens ook een inpandige garage aanwezig.

Boven vinden we 2 kleinere slaapkamers en een grote slaapkamer. Aansluitend aan de slaapkamer vinden we nog extra ruimte met kastenwand. Ideaal als dressing of bureel! Verder ook nog een badkamer met badkamermeubel, bad (met geïntegreerde douche) en toilet.

Zeer ruime kelder is tenslotte ook aanwezig.

De tuin werd netjes ingericht, met tuinhuis en prieel. Achteraan nog een grasveld, met mooi zicht op de achterliggende velden.

EXTRA TROEVEN: charmante woning met landelijke aspecten, veel lichtinval via de veranda, centrale locatie, etc. NAASTGELEGEN BOUWPERCEEL MET HAL OOK TE KOOP! Totaalprijs bespreekbaar!