Heerestraat 122, 2360 Oud-Turnhout € 700
3 (+1) Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Heerestraat 122 Land: België
Gemeente: 2360 Oud-Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3 (+1)
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 175 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Onmiddellijk Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: In aanvraag
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze gezinswoning is – op een likje verf na – instapklaar! Ze werd opgeknapt naar de huidige normen, met o.a. nieuwe ramen, centrale verwarming op aardgas, etc.

Indeling: ruime woonkamer met gezellige gashaard en aansluiting naar de ruime leefkeuken. De keuken werd steeds netjes onderhouden en is in prima staat. Veel licht dankzij de koepel in het plafond! Achter de keuken vinden we nog een veranda/winterterras met mooi zicht op de tuin. Verder zien we naast de keuken de badkamer, voorzien van bad met geïntegreerde douche, wastafel en toilet. Ook merken we naast de woonkamer nog een extra ruimte die prima dienst kan doen als bureau of zelfs bijkomende slaapkamer.

Op de 1ste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, allen voorzien van rolluiken.

De 2de verdieping werd tenslotte opgedeeld in 2 kamers, waarvan de ene grotendeels afgewerkt werd en dienst kan doen als bergplaats of zelf extra slaapkamer (zonder verwarming). De andere kamer werd niet ingericht, maar is een prima zolder.

De tuin is knus en onderhoudsvriendelijk.

EXTRA TROEVEN: degelijke woning, aangepast aan de huidige normen, zij-ingang aanwezig voor het plaatsen van fietsen, lichte kamers, op wandelafstand van school, etc.