Blauwe Kei 48, 2380 Ravels € 219.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Blauwe Kei 48 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 140 Oppervlakte terrein : 1427
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1965
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 811
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze extreem goed onderhouden woning kan wat opfrissing gebruiken, maar biedt heel wat mogelijkheden dankzij de opbouw van de huidige constructie én het riante perceel van maar liefst 1427m²! Een aantal zaken zijn reeds gerenoveerd! Het perceel is gelegen tussen 2 straten, doch privacy verzekerd dankzij de erg rustige en kindvriendelijke ligging.

Indeling: ruime en vooral lichte woonkamer met kachel en aansluiting naar de keuken. Ter info: centrale verwarming is aanwezig in de gehele woning. De keuken werd recent gerenoveerd en is instapklaar. Volgende toestellen werden geplaatst: fornuis op gas, anderhalve spoelbak, afzuigkap en koelkast. Verder is er een uitsparing (met luik) voor het plaatsen van een microgolf. Naast de keuken vinden we ook een handige kelder. Achteraan werd een veranda met zicht op de tuin geplaatst.

Verder zijn er 3 slaapkamers aanwezig, alsook een badkamer. De badkamer werd ook recent vernieuwd, en omvat een bad, wastafel en toilet.

Er is een inpandige garage aanwezig, alsook een aparte garage naast de woning. De tuin is wat apart van vorm, maar biedt heel wat mogelijkheden! Ze werd tot op heden steeds netjes onderhouden.

EXTRA TROEVEN: ruim perceel in érg rustige omgeving, diverse renovatie/uitbreidingsmogelijkheden, erg netjes onderhouden, rolluiken aanwezig, renovatie niet meteen noodzakelijk, etc.