Weeldestraat 30-1/2, 2381 Weelde € 750
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Weeldestraat 30-1/2 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 130 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Indeling: grote en lichte inkomhal met apart gastentoilet. Verder zien we een grote leefruimte met veel lichtinval. Aansluitend de grote en stijlvolle leefkeuken – deze is vollédig voorzien: oven, microgolf, koelkast, fornuis, dampkap, vaatwasser en spoelbak. We zien tevens hier de toegang naar het verrassend ruime terras. Deze loopt maar liefst over de volledige breedte van het appartement.

Er zijn 3 ruime slaapkamers, telkens voorzien van televisieaansluiting. Verder een badkamer met bad, dubbele spoelbak en ingebouwde kasten. We zien ook nog een zeer ruime berging met de aansluitingen voor wassen en drogen. In de ondergrondse parkeergarage (afgesloten met automatische toegangspoort) werden 2 plaatsen voorzien.

EXTRA TROEVEN: gebruik van zeer hoogwaardige materialen, rustige en kleinschalige residentie, recente bebouwing, zéér grote bewoonbare oppervlakte, in de nabijheid van scholen, diverse winkels en openbaar vervoer.