Polderstraat 105, 2360 Oud-Turnhout € 229.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Polderstraat 105 Land: België
Gemeente: 2360 Oud-Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 145 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1933
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 199
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze gezinswoning werd volledig gerenoveerd, en is aldus instapklaar. BONUS: KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK + GOEDGEKEURDE ELEKTRA! Prima starterswoning!

Indeling: woonkamer met aansluitend een aparte eetkamer. In de eetkamer werd nog een kachel op gas voorzien. Verder zien we hier ook nog een kleine nis die momenteel ingericht werd als bureau, maar ook prima dienst kan doen als hobbykamer of berging. De keuken (geplaatst in 2008 door Frako) bestaat uit een oven (pyrolyse), fornuis op gas, dubbele spoelbak en vaatwasser. De aparte Amerikaanse koelkast kan eventueel ook overgenomen worden in overleg. Het blad van de keuken is in natuursteen. Achter de keuken zien we een polyvalente ruimte die momenteel ingericht werd als speelkamer. Zowel deze ruimte als de keuken zijn opvallend licht, dankzij de schuifpui en lichtstraat. Verder ook een mooi zicht op de tuin!

Naast de keuken nog een erg grote berging/wasplaats, mét aparte deur naar de tuin. Hier vinden we ook de toegang naar een apart toilet. Tenslotte vinden we beneden nog de badkamer, voorzien van een bad, douche, wastafel en extra toilet.
Op de 1ste verdieping merken we 3 slaapkamers. Ook deze zijn instapklaar! Er is een luik met vlizotrap voorzien naar de zolder. Deze werd later nog extra geïsoleerd.

De tuin is momenteel onderhouds- en vooral kindvriendelijk ingericht. Achteraan vinden we een opvallend ruime tuinberging, ideaal als hobbyruimte of opslag.

EXTRA TROEF: via een servitude is het perceel ook aan de achterzijde bereikbaar!

Garage helaas niet aanwezig, maar voldoende parkeergelegenheid op wandelafstand. Woning is gelegen op fietsafstand van school! Tevens een directe aansluiting naar de ring in Turnhout.