Elzenstraat 54, 2381 Weelde € 1000
Slaapkamer(s) | Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Elzenstraat 54 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers:
Eigenschappen: Handelspand Badkamers:
Bewoonbaar oppervlakte: 225 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Onmiddellijk Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Dit handelspand – het voormalige kantoor van een goed draaiende en bekende onderneming – werd in verschillende fases gerenoveerd en uitgebreid, en is volledig aangepast naar de huidige normen.

Op de beneden verdieping zien we de inkomhal (via zijkant) met aparte balie, een grote kantoorruimte (100m²) voor ong. 10 werknemers - voorzien van alle nodige aansluitingen - en een aparte spreekkamer. Ook zien we ruime en recente keuken, alsook de sanitaire blok met 2 aparte toiletten en een doucheruimte.

Op de 1ste verdieping zien we een vergaderruimte/kantoor, alsook een grote polyvalente ruimte (100m²) met een 2de keuken. Beide keukens werden voorzien van toestellen.

Achteraan is een aparte (personeels)parking voorzien voor ong. 10 wagens. Ook is er parkeergelegenheid voor- en naast het gebouw. Reclame aan de voorzijde wordt zonder problemen toegestaan, maar dient overlegd te worden.

EXTRA TROEVEN: diverse vaste kastenwanden, huidige bureaus eventueel te gebruiken, airco, gratis gebruik van elektra dankzij zonnepanelen, alarm, automatische rolluiken, etc.

NAASTGELEGEN WONING BEHOORT NIET TOT HET HANDELSPAND!