Kloosterstraat 23, 2380 Ravels € 1250
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Kloosterstraat 23 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Gebouw gemengd gebruik Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 340 Oppervlakte terrein : 834
Beschikbaar: 01/07/2017 Bouwjaar: 1981
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 285
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Ruim handelspand met volwaardige woning!

Dit pand, bestaande uit een woning en commerciële ruimte, is ideaal voor combi wonen- werken. Ook uitermate geschikt voor uitoefening van vrij beroep!

Indeling woning: ruime woonkamer (36m²) met aansluitend de leefkeuken. De toestellen in de keuken werden vernieuwd en omvatten een oven, koelkast, fornuis, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. Via de keuken is er toegang naar de droge kelder, ideaal voor opslag. Verder vinden we achteraan nog een wasplaats/berging met douche. Tenslotte is er nog een apart toilet.
Op de eerste verdieping merken we 3 ruime slaapkamers (waarvan 1 voorzien is van een kastenwand) en een 4de kamer die momenteel dienst deed als bureau/bergruimte. Ook de badkamer vinden we boven. Deze is lichtjes gedateerd, maar altijd perfect onderhouden en is aldus in goede staat. Hier zien een bad, dubbele wastafel, toilet en kastenwand.

Indeling handelspand: de commerciële ruimte omvat een erg ruime toonzaal van zo’n 100m², voorzien van etalage. Verder merken we achteraan nog een magazijn/werklokaal van 50m² en bergplaats van 10m². Er is nog een ruime kelder aanwezig. Het handelsgedeelte beschikt over een eigen ingang, zowel in de toonzaal als in het werklokaal. Ook geeft deze een rechtstreekse toegang naar de tuin.

Zowel voor als naast de woning is parkeergelegenheid voorzien.

EXTRA TROEVEN: ideale combi wonen/werken, bekend handelspand in de regio, tot in de puntjes onderhouden, kindvriendelijke locatie, recente HR-ketel, alarm, etc.