Wippelberg 66, 2370 Arendonk € 169.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Wippelberg 66 Land: België
Gemeente: 2370 Arendonk

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 120 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1899
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 530
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze authentieke arbeiderswoning, gelegen op een steenworp van het centrum, werd gedeeltelijk vernieuwd/opgeknapt, en vormt een prima basis voor een mooie starterswoning. Dak werd vollédig vernieuwd en geïsoleerd! Ook werden de muren geïsoleerd. EPC houdt hier nog géén rekening mee.

Indeling: inkomhal, knusse en lichte woonkamer met aansluitend de vernieuwde keuken met fornuis op gas, koelkast en microgolf. Er is een grote en kleinere slaapkamer aanwezig. De badkamer is lichtjes verouderd, maar werd steeds tot in de puntjes onderhouden en nog zeer goed in orde. Er bevindt zich tevens een ruime wasplaats met aansluitingen voor wassen en drogen. Hierboven zien we nog een extra kamer die, mits opknapwerken, gebruikt kan worden als berging of hobbyruimte.

Ook de ruime zolder, die recentelijk werd vernieuwd, kan nog omgevormd worden tot extra kamers. Er is overal dubbele beglazing geplaatst, met uitzondering van de bergruimte boven de wasplaats.

Naast en achter de woning is een gezellige koer/terras. Achteraan bevindt zich de garage, met een aansluitend een groot tuinhuis. Naast de garage werd ook een stukje groen voorzien.

EXTRA TROEVEN: geen grote werken noodzakelijk op korte termijn, authentieke woning, topper voor een starter of jong gezin, KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK!