Onze-Lieve-Vrouwstraat, 2380 Ravels € Vanaf 237.000 EUR
3 Slaapkamer(s) | 2 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Onze-Lieve-Vrouwstraat Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 2
Bewoonbaar oppervlakte: Vanaf 196,5 m² Oppervlakte terrein : Vanaf 301,38 m²
Beschikbaar: Bij levering Bouwjaar: 2018
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
WERKEN VOLOP BEZIG! NIEUWE VOORWAARDEN! TRENDY EN VOORAL ERG BETAALBAAR PROJECT OP KINDVRIENDELIJKE LOCATIE! Ter hoogte van de Onze-Lieve-Vrouwstraat wordt een nieuwe verkaveling aangeboden van 10 kavels. REEDS 65% VERKOCHT!

Omdat we natuurlijk niet allemaal even handige Harry’s zijn, werden er 2 formules ontwikkeld:

Formule 1:
u koopt een bouwkavel ZONDER bouwverplichting, zodat u volledig vrij bent in het bouwen van uw droomwoning. PRIJZEN VANAF 88.000 EUR!

Formule 2:
u koopt een volledig AFGEWERKTE woning, waarbij u zelf nog inspraak hebt in materiaalkeuze en indeling. PRIJZEN VANAF 234.500 EUR!

Nog een bijkomende UNIEKE TROEF is dat de indeling van de woningen te bepalen is op basis van uw gezinssituatie! Voor de gelijkvloers zijn er 3 verschillende indelingen. De bovenverdieping biedt zelfs 4 mogelijkheden! Ook kan de locatie van de trap aangepast worden naar uw wens. Naar de zolder wordt tevens een vaste trap voorzien. De zolder kan nog ingedeeld worden als extra slaapkamer(s) of hobbyruimte . Kortom, u koopt een woning op het ritme van uw gezin!

EXTRA TROEVEN: erg betaalbare nieuwbouwwoningen, op steenworp van dorpskern, bossen, kindvriendelijke activiteiten, energiezuinig, etc. VIRTUELE BEZICHTIGING MOGELIJK VIA DE APP!

Getriggerd? Vraag de brochure op van het project of specifieke woning, of spring eens binnen in ons kantoor. Zo werken we voor u graag een voorstel op maat uit!