Berkenlaan 2-1/1, 2380 Ravels € 238.750
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Berkenlaan 2-1/1 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Duplex Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 145 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij levering Bouwjaar: 2017
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: In aanvraag
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Dit nieuwbouwappartement van maar liefst 145m² (!) wordt tot in de puntjes afgewerkt opgeleverd. Materialen kunnen in samenspraak met de aannemer nog volledig zelf bepaald worden! EXTRA TROEF: u betaalt énkel BTW op de constructie, NIET op het grondaandeel. U bespaart aldus 11%!

Indeling: op het gelijkvloers zien we een ruime (private)gang met de trap naar boven.

Op de 1ste verdieping vinden we een woonkamer met open keuken. Erg veel lichtinval dankzij de grote raampartijen! De ramen aan de kant van het balkon kan je bijna volledig openslaan, waardoor je het zomergevoel zo in de woonkamer binnenhaalt. Verder vinden we op deze verdieping een handige bergplaats, en een apart toilet.

Op de verdieping erboven zien we de 2de ruime berging met aansluitingen voor wassen en drogen. De royale gang met prachtige lichtval brengt ons dan naar de 3 ruime slaapkamers, en badkamer (voorzien van bad, douche, toilet en wastafel).
In de kelder zien we een parkeerplaats en een afgesloten privé-berging. Deze is niet omvat in de prijs, en verplicht bij aan te kopen voor 15.000 EUR.

EXTRA TROEVEN: in te richten naar eigen smaak, rustig doch centraal gelegen, erg lichte kamers, tot in de puntjes afgewerkt, etc.