Weeldestraat 58, 2381 Weelde € 750
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Weeldestraat 58 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 175 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 15/08/2017 Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
De rechtsgelegen woning in deze ruime tweewoonst werd recent gerenoveerd, met behoud van zijn prachtige authentieke elementen en rijke uitstraling! O.a. de hoge plafonds, lambrisering en marmeren haard zorgen voor een unieke sfeer. Ze werd daarentegen wel volledig up-to-date gebracht met plaatsing dubbele glas, HR-ketel op gas, isolatie in de buitenmuur, nieuwe vloeren, etc. EPC IS NOG OPGEMAAKT VOOR DE VERBOUWING. De woning is net vollédig geschilderd, en dus echt instapklaar!

Indeling: ruime en vooral lichte woonkamer met knappe marmeren haard en authentieke lambrisering. Aansluitend de ruime leefkeuken. Deze werd een aantal jaren geleden vervangen, en is aldus volledig in orde. Erg veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Naast de keuken is nog een extra ruimte, die dienst kan doen als slaapkamer/bureau/speelkamer/enz. Achteraan merken we nog de erg ruime orangerie, waar het erg gezellig vertoeven is. Tenslotte vinden we op het gelijkvloers nog een badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. Deze is lichtjes verouderd, maar netjes onderhouden. Verder is er ook een aparte wasplaats. Een kelder is tevens aanwezig.

Op de 1ste verdieping vinden we de 3 slaapkamers, waarvan er 1 voorzien is van wastafel en optioneel een extra toilet.

Achter de woning is een ruime koer, alsook een gemeenschappelijke oprit/tuin die leidt naar de garages. Er wordt 1 garage per woning voorzien, met een extra tuinberging voor fietsen, enz.

EXTRA TROEVEN: centrale ligging, opvallend veel lichtinval, karaktervolle woning, etc.