Gilseinde 93, 2380 Ravels € 299000
4 Slaapkamer(s) | 2 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Gilseinde 93 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Huis Badkamers: 2
Bewoonbaar oppervlakte: 170 Oppervlakte terrein : 865
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1962
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 296
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze woning werd in 2010 gestript en vollédig heropgebouwd met gebruik van duurzame en eigentijdse materialen. De totaalrenovatie omvatte o.a. ook een nieuw dak, elektra, ketel, ramen, isolatie, etc. VERKOOP MET GOEDGEKEURD ELEKTRISCH VERSLAG! Op een paar details na is de woning aldus INSTAPKLAAR!

Indeling: inkomhal met apart gastentoilet en toegang naar zowel keuken als woonkamer. De ruime woonkamer baadt in licht dankzij de raampartij vooraan en de lichtstraat achteraan. Aansluitend merken we de open keuken, die ook weer erg licht is. De keuken werd volledig ingericht conform de huidige normen en biedt een mooi zicht op de tuin. Er is een handige kelder aanwezig naast de keuken.

Verder zien we achter de keuken een veranda/achterinkom en een erg ruime extra slaapkamer/speelkamer/hobbyruimte. Aansluitend aan deze kamer is een extra badkamer voorzien met inloopdouche.

Boven werden 3 slaapkamers voorzien, en een 4de kamer die momenteel als wasplaats dienst doet. De wasmachine kan eventueel ook verhuisd worden naar de badkamer beneden, waardoor er boven een extra (5de) slaapkamer vrij komt. Tenslotte nog een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. De zolder is momenteel nog niet ingericht, maar kan – mits het plaatsen van een trap – nog dienst doen als extra ruimte.

De tuin is verrassend ruim en onderhoudsvriendelijk ingericht. Er is een ruim tuinhuis/werkplaats, alsook een garage en carport. De tuin kan volledig afgesloten worden.

EXTRA TROEVEN: erg rustige en kindvriendelijke ligging, nabij scholen, bossen, jeugdbeweging, enz. Instapklaar, erg lichte woning, praktische indeling, etc.