Weeldestraat 53/1-1, 2381 Weelde € 800
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Weeldestraat 53/1-1 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Duplex Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 120 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/11/2017 Bouwjaar: 2017
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE LASTEN! Dit verrassend ruime appartement van 120m² werd in 2017 vollédig gestript en terug opgebouwd met smaakvolle en duurzame materialen. De woning wordt op dit moment nog geschilderd, en wordt aldus INSTAPKLAAR opgeleverd. Diverse luxueuze aspecten zoals o.a. vloerverwarming.

Indeling: aparte (privé)inkomhal met trap en gastentoilet. Verder een ruime woonkamer en open leefkeuken met een totale oppervlakte van 50m². De keuken is opgebouwd in erg onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen en is voorzien van alle nodige luxe. Naast de keuken nog een handige berging, waar we ook de aansluiting voor de wasmachine vinden. Verder geeft de keuken rechtstreekse toegang tot het terras van maar liefst 30m². Tenslotte merken we op deze verdieping nog 1 slaapkamer.

Op de 2de verdieping werden nog 2 verrassend grote slaapkamers geïnstalleerd, alsook de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel en een toilet.

Achter het gebouw is een staanplaats aanwezig én nog een klein stukje grond met de mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinhuis voor fietsen/containers of eventueel wat groen.

EXTRA TROEVEN: tot in de puntjes afgewerkt, erg veel lichtinval, zéér centraal gelegen, slechts 1 appartement in dit gebouw, vollédig nieuw, etc.