Huzenblek 89, 2381 Weelde € 310000
3 Slaapkamer(s) | 2 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Huzenblek 89 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: LaagbouwVilla Badkamers: 2
Bewoonbaar oppervlakte: 210 Oppervlakte terrein : -
Beschikbaar: 10/05/2014 Bouwjaar: 252
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld

Omschrijving
Prachtige, tijdloze woning in doodlopende straat.

Deze unieke, open bebouwing is gelegen in een doodlopende straat in de prestigieuze woonwijk “Huzenblek”.

Indeling: inkomhal met gastentoilet en garderobe, riante open leefruimte met zicht op de prachtig aangelegde tuin. De leefruimte is één grote open ruimte met meerdere functies: eetkamer, studie, bibliotheek, leeshoekje en achterdeur. Tevens geeft deze ruimte toegang naar de open keuken. Deze is uitgerust met vaatwasser, koelkast, diepvriezer, keramisch vuur, dampkap en een oven. Aansluitend zien we een berging. Verder zien we ook een wasplaats met aansluitingen voor wassen en drogen, en een technische ruimte.

Er zijn 3 slaapkamers aanwezig, waarvan 2 voorzien zijn van airco en inbouwkasten. De gastenbadkamer is uitgerust met 2 lavabo’s, douche en toilet. Bij de masterbedroom zien we aansluitend een ruime badkamer met 2 lavabo’s, douche, bad en toilet.

Verder is er een prachtige tuinkamer (ca.40m²), die volledig afgesloten kan worden met automatische rolluiken. Een heerlijke plekje om te vertoeven in de zomer! Ook in de winter is het hier aangenaam om te zitten, dankzij de vloerverwarming. Tevens zien we nog een atelier (ook verwarmd) en een ruime dubbele garage. De tuin werd volledig ingericht!

Troeven: unieke woonst, diverse mogelijkheden - tuinkamer kan volledig als bewoonbare oppervlakte gebruikt worden! Staalconstructie dus geen dragende muren, vloerverwarming over de volledige woonst, zonnepanelen (2010), automatische rolluiken, dubbele beglazing, hoogrendementsketel, aansluiting voor een kachel, zéér rustige ligging, kindvriendelijke locatie, enz.