Weeldestraat 60/1-1, 2381 Weelde € 639
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Weeldestraat 60/1-1 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 93 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/02/2018 Bouwjaar: 2013
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 109
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Dit recente appartement (bj. 2013) werd afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen en is steeds erg goed onderhouden. Instapklaar! Indeling: ruime inkomhal met apart toilet. Verder een lichte leefruimte met open keuken. De keuken werd voorzien van een oven, spoelbak, dampkap, keramisch vuur, koelkast en aansluiting voor de vaatwasser. Ook geeft de woonkamer toegang tot het knusse terras met zicht op ’t groen.

Verder merken we nog een handige berging, ook met aansluitingen voor wassen en drogen. In de (erg nette) badkamer werd, naast een badkamermeubel, werd zowel een bad als een douche geplaatst! Tenslotte merken we nog 2 ruime slaapkamers, voorzien van rolluiken. De garage is omvat in de huurprijs.

EXTRA TROEVEN: zéér energiezuinig, toffe residentie, instapklaar, centrale locatie, etc.
Maandelijkse lasten: 30 EUR.