Grote Baan 17, 2380 Ravels € 268.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Grote Baan 17 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 180 Oppervlakte terrein : 370
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 155
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Volledig gerenoveerde woning met 3 slpk!

KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK! Deze woning werd een aantal jaren geleden vollédig gestript en met gebruik van duurzame materialen omgevormd naar een trendy woning die voldoet aan de huidige normen. Vooral de gedetailleerde afwerking is een mooie troef! Zo vinden we in àlle kamers nette inbouwkasten terug en werd elk hoekje praktisch ingedeeld. Kasten, bedden en bureau blijven staan (behalve indien anders wordt afgesproken)!

Indeling: de benedenverdieping werd volledig opengetrokken en omvat zowel woonkamer, eetkamer én keuken. Erg lichte ruimte dankzij de open structuur! De woonkamer (op parket) omvat een vast televisiemeubel met geïntegreerde LED-haard. De eetkamer is voorzien van een vaste kastenwand en een houten open trap. Aan de achterzijde biedt de keuken een mooi zicht op de tuin dankzij de glazen achterwand. Volgende toestellen werden voorzien: oven, microgolf, vaatwasser, keramisch fornuis, dampkap, koelkast en vriezer. Een echte gezinskeuken met een groot eiland! Naast de keuken werden weer vaste kasten voorzien, en een (vaste) bureau. Aan de voorzijde van het huis vinden we nog een aparte inkomhal met vestiaire.

Op de 1ste verdieping vinden we 2 kinderkamers, gescheiden door een ruime kastenwand. Ook hier blijft het bed, bureau en kast eventueel staan. De enorme master bedroom omvat een bed met indirecte verlichting, grote kastenwand én dressing op de 2de verdieping. Alle kamers voorzien van internet- en televisieaansluiting. Verder is er nog een badkamer met dubbele wastafel, ruime inloopdouche en mooie kastenwand waar ook de wasmachine in verwerkt zit. Tenslotte een aparte toiletruimte, met indirecte verlichting.

De tuin werd recent en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Automatische zonneluifel is aanwezig. Achteraan staat nog een groot tuinhuis. HET PERCEEL IS OOK VIA DE ACHTERKANT TOEGANGELIJK VIA DE SINT-SERVAASSTRAAT!

Extra troeven: industriële domotica, surround system beneden + badkamer, automatische rolluiken met avondklok, HR-ketel van 2008, inbouwkasten rondom, topafwerking!