De Oude Eik 26, 2380 Ravels € 290.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: De Oude Eik 26 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Halfopen Bebouwing Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 300 Oppervlakte terrein : -
Beschikbaar: 10/05/2014 Bouwjaar: 2006
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: -
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld

Omschrijving
Riante vrijstaande woning in nieuwe verkaveling!

Deze woning, gebouwd in 2006, werd met zeer hoogwaardige materialen afgewerkt en is, op een paar details na, instapklaar.

Ze werd ingedeeld als volgt: luxueuze, hyper-geïnstalleerde keuken met volgende toestellen (Siemens): combi-oven, combi-magnetron, espressomachine, Amerikaanse koelkast met vriezer en ijsdispenser, warmhoudplaat. In het eiland met massief granieten blad werd een inductievuur, anderhalve spoelbak en een vaatwasser geïntegreerd. Er zit nog garantie op de keuken! Verder aansluitend een open eetkamer en leefruimte. In de leefruimte zien we een houtkachel. Naast de eetkamer merken we een riante polyvalente ruimte (45m²), die uitstekend dienst kan doen als hobbylokaal, bureel, vrij beroep, enz.

Verder nog een inkomhal met garderobe, wasplaats en bergruimte en een gastentoilet. Boven zien we 3 slaapkamers, waarvan 1 voorzien is van een mooie walk-in closet. Verder is er een majestueuze badkamer aanwezig. Momenteel is deze voorzien van een dubbele wastafel met meubel, toilet en riante inloopdouche. Verder zijn de aansluitingen voor de sauna en de whirlpool aanwezig. Deze dienen echter nog zelf geplaatst te worden.

Op de 2de verdieping zien we nog een volledig afgewerkte zolderruimte met vloeroppervlakte van 80m². Deze is bereikbaar met een vaste trap en kan voor meerdere doeleinden gebruikt/ingericht worden.

De zuidwest-gerichte tuin is voorzien van een terras.

EXTRA TROEVEN: zéér luxueuze afwerking, vloerverwarming, enz