Kampdijk 3, 2380 Ravels € 339.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Kampdijk 3 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 200 Oppervlakte terrein : 700
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1993
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 295
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
De charmante uitstraling van deze jonge laagbouwvilla werd erg netjes doorgetrokken in de volledige woning, tot in de kleinste details. Dankzij het gebruik van kwaliteitsvolle materialen én een uitmuntend onderhoud kunnen we stellen dat de woning vollédig instapklaar is. De keuken werd in 2014 vernieuwd, en ook de ketel (HR) op gas werd in 2013 geplaatst.

Indeling: erg ruime woonkamer met veel lichtinval én prachtig zicht op de velden. Aansluitend zien we de open keuken (bj. 2014) die voorzien werd van alle nodige luxe. Blad in composiet! Om de lijn helemaal door te trekken werd het bureel afgewerkt in dezelfde duurzame materialen. Naast de keuken merken we de enorme berging die tevens dienst doet als wasplaats/achterinkom. Grote kastenwand is voorzien. Boven de berging is nog een opslagzolder.

Verder vinden we op het gelijkvloers een badkamer met douche, wastafel en bad. Ook deze werd steeds erg netjes onderhouden. Er is ook een apart gastentoilet voorzien.

Op de 1ste verdiepingen zien we 3 slaapkamer, telkens voorzien van kastenwand, en een erg grote hal. Ook hier werden ingemaakte kasten geplaatst.
De tuin werd, net zoals de woning, tot in de puntjes en volledig in stijl afgewerkt. Naast de woning werd een carport geplaatst, en ook zien we achteraan een ruim tuinhuis.

EXTRA TROEVEN: fantastische ligging op wandelafstand van de bossen, kindvriendelijke omgeving, erg lichte woning, tot in de puntjes onderhouden, structureel top!